Секс, Наркотици и Рок & Рол – театрална вечер

Our Bulgarian Education and Culture Society Pchela conceives, organizes and executes events promoting traditional Bulgarian culture and have significance for Bulgarian people.


We have executed many successful events. Every year we conduct two important events Balkan Fest and Nadigravaneto. Also we host a number of concerts, appearances and exhibits.


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Секс, Наркотици и Рок & Рол – театрална вечер

March 30, 2019 @ 5:30 pm 8:00 pm

Представлението “Секс, наркотици и рокендрол” е феномен в историята на театъра както по света така и унас. На родна сцена постановката се играе от 1992 г. в един и същи състав: Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки. То има своите верни ценители, повечето от които са го гледали по много пъти. Те порастват с него, женят се, водят децата си, а от скоро и внуците си. По характер представлението е най-близо до “stand up comedy” жанра, но го надстройва с много дълбочина в текста и присъствието на двамата много популярни и обичани певци Дони и Коцето-Калки, които присъстват на сцената с малко текст, но много и разнообразни музикални изпълнения.
Играта на Ивайло Христов е изключително явление не само за българската сцена, а в “Секс, наркотици и рок енд рол” е неговия връх. Текста на американският сценарист и актьор от арменски произход Ерик Богосян е написан за Америка, през очите на хората, от рок-поколението, но се отнася за целия свят. Изиграните представления са над 1000, в България, Германия, Дания, Швейцария, Великобритания, Австрия, Чехия, Словакия, Австралия, Нова Зеландия, САЩ и Канада. Спектакъла се играе в Театър “Българска Армия”, в София. На 26-тата година от съществуването си “Секс, наркотици и рокендрол” , Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки идват на второто си американско турне и за първи път в Градът на Ангелите и за втори път в Калифорния , 4-ри години по-късно след пълни зали и в Сан Диего и Сан Франциско през пролетта на 2015-та. Заповядайте на най-гледаната постановка!
We will Rock You!

Bulgarian Education and Culture Society Pchela

View Organizer Website

Fullerton College Campus Theatre, 321 E Chapman Ave, Fullerton, CA 92832