ЧАМКОРИЯ

 

Здравейте,

Благодарности че потвърдихте своето присъствие на театралната постановка “ЧАМКОРИЯ” през PayPal. Вашите билети ще ви очакват на масите за регистрация в предверието на театралния салон на Center Theater в Ескондидо. Моля следвайте инструкциите по-долу за улеснение на всички.

ПАРКИНГ – Непосредствено до сградите на California Center for The Arts, Escondido. Проверете този линк и приложената карта с местоположението на Center Theater.
http://artcenter.org/about/directions-maps-parking/

БИЛЕТИ – Билетите са без места.
След като паркирате на просторния паркинг и преди се отправите към театралният салон не забравяйте да вземете вашите принтирани копия от PayPal или ID за извършената транзакция. Представете ги на масата за регистрация където ще получите вашите билети. Следвайте инструкциите на служителите на театъра. Моля напомнете на вашите приятели, които още се колебаят, че цената на място ще бъде $40. Няма възможност да бъдат допуснати допълнително хора ако местата са запълнени. Уредниците към театъра са отговорни за спазване на бройката.

Моля обърнете внимание, че освен служителите на театъра, събитието е изцяло поддържано с доброволните усилия на споменатите организации и хората в тях и съдействието на приятели от общността. Изпращане на билетите по пощата е услуга, която е възможна, но оскъпява билета с 30%. Театъра предлага тази услуга, но не е приемливо в случаите когато постановката не е отворена до широк кръг зрители извън нашата общност.

Ако сте в района на Сан Диего елате половин час по-рано. Постановката ще почне навреме. Всеки екстра час в театъра прибавя излишни разходи и напрежение за усилията на доброволците и актьорите.

Ако имате въпроси пишете на емайл или го задайте тук, вместо да ползвате бутона за dispute transaction с PayPal. Ще ви информираме и ще решим проблеманако съществува такъв. PayPal ще забави транзакцията ви излишно и така ще усложнят процеса и за двете страни.

Постановката е изцяло на български с всички прилежащи към това ефектни изразни похвати и фрази, които за някой който не разбира ще изисква личен превод. Разбираме че това може и да го можете и че и друг път ви се е налагало. Нека обаче мислим и за другите около нас. Те също гледат и внимават в това какво се случва на сцената. Освен другото те може и да имат претенции към точността на превода. Тогава вече рискуваме да гледаме две комедии едновременно, едната е “ЧАМКОРИЯ”, другата на загубените в превода:)))

Поздрави и до скоро!

Следвайте червените стрелки към театралния салон.

Входа към театъра