Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Секс, Наркотици и Рокендрол

March 30, 2019 @ 5:30 pm - 8:00 pm

$35

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Представлението “Секс, наркотици и рокендрол” е феномен в историята на театъра както по света така и унас. На родна сцена постановката се играе от 1992 г. в един и същи състав: Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки. То има своите верни ценители, повечето от които са го гледали по много пъти. Те порастват с него, женят се, водят децата си, а от скоро и внуците си. По характер представлението е най-близо до “stand up comedy” жанра, но го надстройва с много дълбочина в текста и присъствието на двамата много популярни и обичани певци Дони и Коцето-Калки, които присъстват на сцената с малко текст, но много и разнообразни музикални изпълнения.
Играта на Ивайло Христов е изключително явление не само за българската сцена, а в “Секс, наркотици и рок енд рол” е неговия връх. Текста на американският сценарист и актьор от арменски произход Ерик Богосян е написан за Америка, през очите на хората, от рок-поколението, но се отнася за целия свят. Изиграните представления са над 1000, в България, Германия, Дания, Швейцария, Великобритания, Австрия, Чехия, Словакия, Австралия, Нова Зеландия, САЩ и Канада. Спектакъла се играе в Театър “Българска Армия”, в София. На 26-тата година от съществуването си “Секс, наркотици и рокендрол”, Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки идват на второто си американско турне и за първи път в Градът на Ангелите и за втори път в Калифорния , 4-ри години по-късно след пълни зали в Сан Диего и Сан Франциско през пролетта на 2015-та. Заповядайте на най-гледаната постановка!
We will Rock You!

Details

Date:
March 30, 2019
Time:
5:30 pm - 8:00 pm
Cost:
$35
Event Category:

Organizer

Bulgarian Education and Culture Society PCHELA
Email:
bg.society@bgpchela.org
Website:
bgpchela.org

Venue

Fullerton College Campus Theatre
321 E Chapman Ave
Fullerton, CA 92832 United States
+ Google Map